E-books: De kracht van kanker

Al mijn gevoelens, gedachten, en emoties heb ik van me afgeschreven. Daarna schreef ik op, hoe ik anders kon kijken, naar wat ik voelde en hoe ik steeds opnieuw weer in mijn kracht kwam. Dit was mijn uitdaging om persoonlijke kracht te ontwikkelen in mijn proces met borstkanker.

 

Je kan de situatie soms niet veranderen maar wel hoe je ernaar kijkt. Dan heb je weer een keuze hoe je om wil gaan met dat wat er is.

 

Het schrijven heb ik op de eerste plaats voor mezelf gedaan. Daarnaast was het prettig, dat mijn omgeving op de hoogte kon blijven van alle ontwikkelingen tijdens mijn ziekte. Nu, een aantal jaren verder, merk ik dat veel mensen herkenning en steun vinden in mijn verhaal. Het zijn handvatten om weer in je kracht te komen. Dat is de reden dat ik dit alles heb verwerkt in 3 fases in E-books.

 

Klik hier om het eerste e-book kan je hier gratis downloaden.

 

Deel 2:                                                                 Deel 3:

Kracht van kanker deel 2                          

 

  • Deel 2: De kracht van kanker, als zon en schaduw in mijn leven, gaat over de chemo kuren, mijn ervaringen en hoe ik hier mee om ben gegaan. Dit E-book is op aanvraag via de email verkrijgbaar van € 9,95 nu voor € 7,95.

 

  • Deel 3: De kracht van kanker, het leven opnieuw omarmen, gaat over de herstel periode. Doorgaan met je leven na kanker, hoe ga je daar mee om. Dit E-book is ook op aanvraag via de email verkrijgbaar van € 9,95 nu voor € 7,95

 

Heb je er vragen over mijn e-books? Bel of mail mij gerust.

 

Bestellen

Wil je één of beide e-books bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.


E-book: Kracht van kanker

  • Vink aan welk e-book je wil ontvangen. Wil je beide e-books? Vink dan beide aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.