Fysiek en emotioneel fit en vitaal na kanker

Fysiek en emotioneel fit en vitaal na kanker

Na alle behandelingen van borstkanker en de aanvullende hormoonbehandeling bleef ik erg vermoeid. Toen kwam ik iemand tegen die mij vertelde over de werking van Aloe Vera. Ik dacht ik heb niets te verliezen, heb overleg gepleegd met mijn behandelend arts en ben begonnen aan de reiniging van mijn lichaam.

Doordat Aloe Vera reinigt en tegelijkertijd voedt merk ik echt verschil. Voorheen ging ik vaak s middags nog even liggen vanwege vermoeidheid en pijnlijke spieren. Nu houd ik het een hele dag wel vol en heb minder stijve gewrichten en pijnlijke spieren. Ik gebruik nu nog steeds dagelijks een klein beetje Aloe Vera als onderhoud.

Het c9 pakket kan gebruikt worden bij herstel van ziekte, vermoeidheid of doorbreken van patronen (teveel) eten, koffie, alcohol is de C9 een super pakket met o.a. Aloe Vera. Het reinigt en voedt je lichaam tegelijk. Mooie bijkomstigheid is dat je ook overtollige kilo s kwijt raakt.

Je transformeert je lichaam. Het is 9 dagen waarbij je mij als coach erbij krijgt.

Ook is er de mogelijkheid om je lichaam langzamer te reinigen door dagelijks Aloe Vera te nemen.

Voor vrijblijvende informatie over deze ondersteunende producten, stuur mij een bericht via contact of bel : 06-30842414. Je kan ook producten bestellen via mijn webshop