Wereldkankerdag 2017 wandeling

4 februari 2017 is het Wereldkankerdag. Dit jaar staan op Wereldkankerdag de naasten centraal: partners, ouders, kinderen, familie, vrienden, kennissen of buren die zorgen voor iemand met kanker. Ook op hún leven heeft de ziekte een enorme impact.

Wereldkankerdag

Actie wereldkankerdag 2017

Dit jaar is er een actie op touw gezet om iemand in je omgeving te bedanken. Samen in actie voor de naasten. Als wandelcoach en ex kanker patiënt geef ik aan 2 verschillende personen een energiewandelingen cadeau.

Ben jij of ken jij iemand die kanker heeft (gehad) en wil je een ‘naaste’ een energiewandeling cadeau geven?

Uit eigen ervaring weet ik dat het fijn is als je je verhaal kan vertellen tegen iemand die niet uit jouw directe kring komt. Ik bied je een luisterend oor, geef handvatten wanneer nodig. Ik help je om jouw situatie in een ander daglicht te zetten middels een wandeling in de natuur.

Voor veel mensen is het makkelijker om te praten tijdens het wandelen. Door gelijktijdig te lopen en te praten ontstaat er meer activiteit in de mentale en emotionele processen. Verstand en gevoel worden hierdoor met elkaar verbonden. Een wandeling brengt stilte in je hoofd, waardoor je rust krijgt om te luisteren naar jezelf om inzichten en antwoorden te krijgen.

 

Waarom een energiewandeling?

Ook weet ik uit eigen ervaring met mijn partner en naasten dat het heel erg lastig kan zijn als je dierbare kanker heeft. Je maakt je zorgen, je voelt je machteloos en zou willen dat je meer kon doen. Ook als naaste kan je je vermoeid voelen door alles wat er gebeurt. Maar ook door je gedachten, door angst, door onverwerkte emoties. Ik laat jouw zien en ervaren hoe je anders kan denken en je anders kan voelen door oefeningen.

 

Kanker heeft een enorme impact in je leven, het zet alles op de kop. Je kan dan ervaren dat je even niet meer weet hoe je verder wil. Er is zoveel gebeurt waardoor je ineens beseft dat jij zelf de slingers op moet hangen in jouw leven. Maar hoe ga je dat dan doen….

 

Je hebt het gevoel dat je nu wel alles uit het leven moet halen als je zoiets van dichtbij meemaakt. Maar tegelijkertijd wil je ook weer gewoon doorgaan. Dit zijn van die conflicten in je hoofd die je onrustig kunnen maken. Je naaste moet vertrouwen terug vinden in het lichaam, in wie je bent en wat je wil, Dat gevoel kan dan behoorlijk aan het wiebelen zijn. Ik ondersteun jou, door stappen te zetten naar een positiever leven na kanker. Je kan je situatie soms niet veranderen, maar wel hoe je ermee omgaat.

 

4 februari is het wereldkanker dag  en daarom geef ik 2 energiewandelingen cadeau. Deze wandeling mag ook met 2 personen, samen met je partner, kind, ouder, vriendin, buurvrouw….

De datum van de wandeling wordt in overleg afgesproken.

 

Geef middels het contact formulier door wie jij wil verrassen met een energie wandeling.