Fysiek en emotioneel fit en vitaal

Fysiek en emotioneel fit en vitaal voelen wie wil dat niet? Na behandelingen met medicijnen, na een verwerking van een trauma of na een lange winterperiode kan het zijn dat je je vermoeid voelt. Wat kan je doen om je weer fit en vitaal te voelen. Dat is zorgen dat je balans hebt in je lichaam en geest. Ontspanning en balans vinden /voelen door wandelen, sporten, muziek luisteren, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Fysiek en emotioneel kan het ook helpen om je te ontdoen van oude ballast (afvalstoffen) . Het opschonen en reinigen van je darmen. Je darmen zijn de motor van je energie systeem.

 

 

Leven na kanker

 

C9 pakket met Aloe Vera

Je kan heel goed je darmen reinigen met Aloe Vera, het reinigt (voert afvalstoffen af)en voedt (vitaminen) tegelijkertijd.

Het C9 pakket met Aloe Vera is ideaal. Het is een 9 daagse reiniging. In het boekje staat stap voor stap beschreven wat je dagelijks mag doen en eten en drinken. Het kan gebruikt worden bij herstel van ziekte, vermoeidheid of doorbreken van patronen (teveel) eten, koffie, alcohol.  Het reinigt en voedt je lichaam tegelijk. Mooie bijkomstigheid is dat je ook overtollige kilo s kwijt raakt.

Je transformeert je lichaam. Het is 9 dagen waarbij je mij als coach erbij krijgt.

Ook is er de mogelijkheid om je lichaam langzamer te reinigen door dagelijks Aloe Vera te nemen.

Voor vrijblijvende informatie over deze ondersteunende producten, stuur mij een bericht via contact of bel : 06-30842414. Je kan ook producten bestellen via mijn webshop

 

 

Wandelcoaching

Wil jij leren in jouw situatie, hoe jij om kan gaan met wat er is en wat jij voelt? Leren de focus te verleggen en leren wat de andere kant is en leren met angst om gaan, leren te kiezen en de stap naar vertrouwen te zetten? Leren om prettig gezelschap te zijn voor jou zelf? Zelfredzaam zijn en heft in eigen hand nemen. De regie zelf nemen over hoe jij omgaat met jouw emoties?

Ik loop graag een stukje op jouw pad mee en laat jou zien hoe de natuur als spiegel voor jou kan werken middels wandelcoaching.

De ervaring is dat je na een aantal wandelcoachgesprekken en of een wandelcoachtraject al handvatten hebt die je goed kan gebruiken in jouw situatie op weg naar meer geluk, vertrouwen en rust in jezelf en in je hoofd waardoor je je gelukkiger en tevredener voelt.

Informeer bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn voor een wandelcoachtraject via de werkgever.

Lieve groet, Ingrid