Gratis E-book

Download hieronder mijn gratis E-book. De kracht van kanker,als donderslag bij heldere hemel. Deel 1.

Al mijn gevoelens, gedachten, en emoties heb ik van me afgeschreven. Daarna schreef ik op, hoe ik anders kon kijken, naar wat ik voelde en hoe ik steeds opnieuw weer in mijn kracht kwam. Dit was mijn uitdaging om persoonlijke kracht te ontwikkelen in mijn proces met borstkanker.

Je kan de situatie soms niet veranderen maar wel hoe je ernaar kijkt. Dan heb je weer een keuze hoe je om wil gaan met dat wat er is.

Het schrijven heb ik op de eerste plaats voor mezelf gedaan. Daarnaast was het prettig, dat mijn omgeving op de hoogte kon blijven van alle ontwikkelingen tijdens mijn ziekte. Nu, een aantal jaren verder, merk ik dat veel mensen herkenning en steun vinden in mijn verhaal. Het zijn handvatten om weer in je kracht te komen. Dat is de reden dat ik dit alles heb verwerkt in 3 fases in E-books.

Deel 1

De kracht van kanker, als donderslag bij heldere hemel.

Deel 2

De kracht van kanker, als zon en schaduw in mijn leven.

Deel 3

De kracht van kanker, het leven opnieuw omarmen.

  • Deel 1: De kracht van kanker, als donderslag bij heldere hemel, gaat over de diagnose en de operatie. Dit deel is hieronder gratis te downloaden.

Download mijn gratis E-book

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

  • Deel 2: De kracht van kanker, als zon en schaduw in mijn leven, gaat over de chemo kuren, mijn ervaringen en hoe ik hier mee om ben gegaan. Dit E-book is op aanvraag via de email verkrijgbaar 
  • Deel 3: De kracht van kanker, het leven opnieuw omarmen, gaat over de herstel periode. Doorgaan met je leven na kanker, hoe ga je daar mee om. Dit E-book is ook op aanvraag via de email verkrijgbaar

Mijn E-books zijn van € 9,95 nu voor slechts € 7,95. Beide delen samen nu voor € 14,95

  • Aanvraag e-book: De kracht van kanker deel 2 en/of deel 3

    • Vink aan welk e-book je wil ontvangen. Wil je beide e-books? Vink dan beide aan.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.