• wandelcoach traject

Traject: Jouw natuurlijke kracht

Jouw Natuurlijke Kracht is een wandelcoachtraject. Een coachingstraject met de jouw natuurlijke kracht methode als basis brengt je niet alleen een oplossing voor je vraagstuk en een positieve verandering in je leven. Je hebt hiermee ook een direct toepasbaar stappenplan in handen waarmee je zelf in de praktijk gemakkelijk verder kunt.

 

Het traject jouw natuurlijke kracht

Het traject jouw natuurlijke kracht bestaat vier afspraken van anderhalf uur. Iedere keer bespreken we een ander thema.

 

  1. Doelen uitzetten met thema`s die aan bod komen: Wat wil ik? Wat kan ik? Wie ben ik?  Waar liggen mijn uitdagingen om stappen te zetten richting mijn kracht, keuzes en zelfvertrouwen.
  2. Welke acties kan ik ondernemen om daadwerkelijk een positieve verandering te creëren in mijn leven om mij energieker en daadkrachtiger te voelen. Zodat ik meer ruimte en rust in mijzelf voel.
  3. Wat zijn mijn kwaliteiten, unieke eigenschappen maar ook wat zijn mijn valkuilen. Bijvoorbeeld in mijn werk, in een team en/of gezin en relatie.
  4. De laatste evaluatie afspraak is ongeveer 4 maanden na de 3de afspraak. Daarin wordt o.a. besproken: Hoe is het de afgelopen periode gegaan. Wat doe ik goed en waar kan ik nog verbeterende actie in ondernemen.

 

Hoe werkt het?

Ieder traject wordt verzorgd door Ingrid Hulscher wandel-coach. Je ontvangt 6 uur coaching in de natuur zodat je je sterker gaat voelen in je eigen omgeving. We wandelen veelal op het recreatie en natuurgebied Bussloo.

Kosten: Dit wandelcoach-traject bied ik aan voor een totaalprijs van € 360,- excl. BTW

Locatie: Kampeerhoeve Bussloo, Grotenhuisweg 50,  7384 CT Wilp