• Leven met Hooggevoeligheid

Leven met hooggevoeligheid

Leven met hooggevoeligheid heeft vaak niet alleen betrekking op de persoon zelf maar ook op zijn omgeving. Hooggevoelige mensen worden niet altijd door hun omgeving begrepen. Zelf ben ik een hooggevoelig persoon. Jarenlang heb ik dit ervaren als een last, maar nu heb ik van hooggevoelig mijn kracht gemaakt.

 

Herken jij dit?

  • Ik ben gevoelig voor prikkels uit mijn omgeving
  • Ik stel vaak het belang van anderen boven mezelf
  • Ik voel aan wanneer anderen het moeilijk hebben
  • Ik heb een gevoelig lichaamssysteem en ben vaak vermoeid
  • Ik ben van nature heel intuïtief

 

Hooggevoelig zijn is een gave, je moet alleen weten hoe je deze gave kan gebruiken. Zolang je dat niet weet kan je het ervaren als een last.

 

Hooggevoeligheid heeft vaak niet alleen betrekking op de persoon zelf maar ook op zijn omgeving. Hooggevoelige mensen worden niet altijd door hun omgeving begrepen. Tijdens de workshop voor hooggevoelige volwassenen is het ook mogelijk om een partner mee te nemen, zodat een partner hoort en ziet wat het is en om handvatten te krijgen hoe hier mee om te gaan.

 

Maak van je klacht je kracht!