Nominatie Zakenvrouw Stedendriehoek 2017

Nominatie Zakenvrouw Stedendriehoek 2017

Ik ben super verrast en blij met deze nominatie!! Heel erg leuk: Stem je ook op mij?

Ik sta in de categorie: POWER WOMAN .De reden voor mijn nominatie: Gezien jouw passie, gedrevenheid en werkzaamheden voor Kampeerhoeve Bussloo en als Wandelcoach inspireer je anderen. Ik heb van iemand een nominatie ontvangen. Een beter compliment is er niet te krijgen toch?

Natuurlijk kan ik dit niet alleen, ik kan in mijn kracht staan door Piet Hulscher naast mij en vele andere lieve mensen om mij heen.
Er staan met mij vele mooie vrouwen in de lijst van genomineerden. Zoveel vrouwelijk talent in de stedendriehoek.

Tot 28 februari kan je HIER je stem op mij uitbrengen in de categorie POWER WOMAN

Hartelijke bedankt, Liefs Ingrid