Leven met Kanker

En dan….. de diagnose kanker. Hoe ga je daar mee om? Hoe kan je verder leven met kanker? Uit het veld geslagen, verdrietig, bang en bezorgd om jezelf en je familie. Dit wil je niet.

In 2013 kreeg ik de diagnose borstkanker. Vanaf dat moment heb ik een dagboek bij gehouden. Mijn gevoelens, gedachten, ervaringen en mijn uitdaging in mijn proces met Borstkanker. Als coach had ik al de nodige handvatten, maar de uitdaging om die te gebruiken was nog nooit zo groot als toen.

 

E-Book leven met kanker

Al mijn gevoelens, gedachten, en emoties heb ik van me afgeschreven. Daarna schreef ik op, hoe ik anders kon kijken, naar wat ik voelde en hoe ik steeds opnieuw weer in mijn kracht kwam. Dit was mijn uitdaging om persoonlijke kracht te ontwikkelen in mijn proces met borstkanker.

 

Je kan de situatie soms niet veranderen maar wel hoe je ernaar kijkt. Dan heb je weer een keuze hoe je om wil gaan met dat wat er is.

 

Het schrijven heb ik op de eerste plaats voor mezelf gedaan. Daarnaast was het prettig, dat mijn omgeving op de hoogte kon blijven van alle ontwikkelingen tijdens mijn ziekte. Nu, een aantal jaren verder, merk ik dat veel mensen herkenning en steun vinden in mijn verhaal. Het zijn handvatten om weer in je kracht te komen. Dat is de reden dat ik dit alles heb verwerkt in een E-book.

 

Als donderslag bij heldere hemel                            

Deel 1:                                                    Deel 2:                                                     Deel 3:

De kracht van kanker.                         De kracht van kanker.                           De kracht van kanker.

Als donderslag bij helder hemel.          Als zon en schaduw in mijn leven.         Het leven opnieuw omarmen.  

 

  • Deel 1: De kracht van kanker. Als donderslag bij heldere hemel, gaat over de diagnose en de operatie. Dit deel is hier onder gratis te downloaden.
  • Deel 2: De kracht van kanker. Als zon en schaduw in mijn leven, gaat over de chemo kuren, mijn ervaringen en hoe ik hier mee om ben gegaan. Dit E-book is op aanvraag via de email verkrijgbaar voor € 5,95.
  • Deel 3: De kracht van kanker. Het leven opnieuw omarmen, gaat over de herstel periode. Doorgaan met je leven na kanker, hoe ga je daar mee om. Dit E-book is ook op aanvraag via de email verkrijgbaar voor € 5,95

 

Heb jij interesse in een workshop of persoonlijke begeleiding voor leven na kanker? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Leven met kanker

 

 

  • Download hier mijn Gratis E-book

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.